massage 5 euro

massage vijf euro

massage schouders

massage schouders

gunstig

De tarieven voor massage zijn op dit moment zeer gunstig: massage vijf euro. Ik vraag slechts een kleine vergoeding ter compensatie voor het volgen van de opleiding, aanschaf van materiaal en het gebruik van handdoeken en massageolie.
Kijk voor details over de tarieven op desbetreffende pagina.

reden

Misschien vraag je af waarom ik dit zo goedkoop aanbied. Op dit moment heb ik de cursus ontspanningsmassage afgerond. Hierbij ben ik nog bezig mijn vaardigheden te verbeteren zodat ik binnenkort theorie en praktijk examen kan doen.

ervaring

Inmiddels heb ik al diversen massages gegeven. De mensen zonder massage opleiding ervaren het als bijzonder lekker ontspannend. Anderen met opleiding of in hun beroep vinden mijn handen erg prettig werken. Met hun feedback ben ik bezig om mijzelf op bepaalde punten nog te verbeteren. Op de pagina ervaringen kan je lezen wat de ervaringen van de diversen mensen zijn.

Categories: Uncategorised